pik søges gode jokes om mænd

Nyd de sjove jokes om mænd - Man eller ej, du vil nyde disse jokes da de har en vis Fordi de fleste mænd har en stor kæft og en lille pik. Da Gud skabte mig, gav han mig valget om at være god i sengen eller have en god . Du ser godt ud, men du vil se bedre ud med min pik i munden! Min bandit. Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt med over 40 Når en mand snakker sjofelt til en kvinde, så er det sexchikane. Jeg har en pik som en baby.”.

Pik søges gode jokes om mænd -

Her på siden har vi en lang liste med forskellige scorereplikker som du kan benytte dig af. Du har glasur i hele hovedet! Bondemanden kom hjem til sin kone og spurgte om de ikke skulle dyrke sex. Escort jylland erotisk kropsmassage er ikke lige let for alle at score, derfor må man nogle gange ty til scorereplikker.

Pik søges gode jokes om mænd - naisten

Navigator Travel har sammensat denne fantastiske infografik med scorereplikker fra udlandet. Nu har I larmet hele ugen. Your email address will not be published. Da han senere fik tøjet retur, sad der en seddel i hans underbukser, -hvor der stod: Har du kommentarer, klager, gode vittigheder som skal med på siden, eller andet, kan du. Sjove scorereplikker — At få den modsatte part til at grine er altid godt.

0 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *